uw specialist in koudetechniek en klimatisatie

Activiteiten

Nergens wordt zo streng gecontroleerd op hygiëne, houdbaarheid en kwaliteit als in de voedsel- producerende- en verwerkende industrie. Ideale bewaarcondities zijn dus van essentieel belang; Koeling Vermeulen zorgt ervoor dat u die te allen tijde kunt realiseren. Wij zijn een koeltechnisch bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, monteren en onderhouden van koel- en vriesinstallaties voornamelijk in Vlaanderen.

Industriële en commerciële koeltechniek, gecombineerd met de modernste technieken op dit gebied, zorgt er voor dat uw bedrijf er "tip top" uitziet en voldoet aan alle eisen conform HACCP. Bovendien kunnen alle installaties voorzien worden van temperatuurregistratie en alarmmelding.

Kiest u voor Koeling Vermeulen, dan kiest u voor een koeloplossing die haarfijn uitgebalanceerd is voor uw bedrijf en perfect beantwoordt aan uw wensen. Energiezuinig, onderhoudsvriendelijk en milieubewust: dat is het resultaat van vakkennis en vakbekwaamheid.

Hoe dan ook kunt u rekenen op de nieuwste koeltechnologie, permanente stand- byservice, en de meest geavanceerde mogelijkheden voor automatisatie, registratie en visualisatie. Indien gewenst kunnen wij uw koelsituatie vanuit ons kantoor bewaken en corrigeren!

Wenst u een afspraak te maken voor uw installatie of wilt u de mogelijkheden van een onderhoudscontract voor uw situatie bespreken?

Contacteer ons nu »

Vermeulen

Oude Molenstraat 144
9170 De Klinge
0484 11 39 69
info@koelingvermeulen.be

Op zoek naar airconditioning?

BV Koeling Vermeulen helpt u bij het werk omtrent uw airco! Of het nu gaat om een grote beurt, onderhoud, reparatie of de installatie van nieuwe airconditioning: Vermeulen staat voor u klaar!