uw specialist in koudetechniek en klimatisatie

Activiteiten

Transportkoeling

Koeling Vermeulen is erkend verdeler van Zanotti transportkoeling in Belgiƫ. Onze voornaamste troeven hierbij zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en dienst na verkoop, waarbij in het bijzonder rekening gehouden wordt met de service en de beschikbaarheid van de nodige onderdelen.

Onze nauwkeurige analyse en jarenlange ervaring staan garant voor een betrouwbare installatie met als doel niet alleen uw productiviteit en gebruiksgemak te verhogen maar ook rekening te houden met de levensduur en het energieverbruik . Daarom hebben wij gekozen voor Zanotti transportkoeling. Zanotti gebruikt voor haar transportkoeling standaard componenten van hoge kwaliteit zoals Perkins dieselmotoren, Danfoss drogers en expansieventielen en Bock, Seltic en York koelcompressoren. Componenten waarvan de onderdelen onmiddellijk op de markt te verkrijgen zijn.

Doordat elk service center voorzien is van het nodige hoog opgeleid personeel dat in staat is uw units met optimale efficiƫntie en kwaliteit te herstellen, kan u verzekerd zijn van een minimale uitvaltijd.

Wij garanderen u een 24/7 service, wat inhoudt dat we permanent een vakbekwame technieker ter beschikking hebben.

Koeling Vermeulen gaat voor het beste, beschikt over gediplomeerde monteurs, is volledig gecertifieerd, en is een geregistreerd aannemer voor koeltechniek en klimaatregeling.

Wenst u een afspraak te maken voor uw installatie of wilt u de mogelijkheden van een onderhoudscontract voor uw situatie bespreken?

Contacteer ons nu »

Vermeulen

Oude Molenstraat 144
9170 De Klinge
0484 11 39 69
info@koelingvermeulen.be

Op zoek naar airconditioning?

BV Koeling Vermeulen helpt u bij het werk omtrent uw airco! Of het nu gaat om een grote beurt, onderhoud, reparatie of de installatie van nieuwe airconditioning: Vermeulen staat voor u klaar!