uw specialist in koudetechniek en klimatisatie

Activiteiten

Wij hebben de juiste koeloplossing voor uw product of proces

Koeltechniek

Met koeltechniek wordt de verzameling van technische oplossingen bedoeld, die gericht zijn op het koelen van koelruimtes, voorwerpen of stoffen. In sommige sectoren is het bereiken van een bepaalde temperatuur immers noodzakelijk om het productieproces correct te laten verlopen. Ook worden sommige stoffen of producten pas correct bewaard onder een bepaalde temperatuur.

Met onze koeltechnische installaties zorgen we ervoor dat de bewaaromstandigheden van een product optimaal zijn of een bepaald industrieel proces op de juiste temperatuur kan verlopen.

Bij Koeling Vermeulen bieden we koeltechnische oplossingen aan voor allerlei industriƫle en commerciƫle toepassingen. Als koeltechnisch bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring hebben we immers alle kennis en know how in huis om een koeltechnische oplossing voor te stellen voor elke uitdaging.

Onze koelinstallaties op maat scheppen de juiste verwerkings- en opslagomstandigheden om de bewaartijd van confiserie, bloemen, fruit, groente of vlees te verlengen. Wij ontwerpen, produceren en installeren koel- en/of vriesinstallaties die maximaal effect bieden bij minimaal energieverbruik en met enkel milieuvriendelijk koudemiddelen.

  • Koel- en vriesinstallaties
  • Koelinstallaties supermarkten
  • Luchtbehandeling
  • Koel- en vriescellen
  • Ijsmachines
  • Wijnkelders

Wenst u een afspraak te maken voor uw installatie of wilt u de mogelijkheden van een onderhoudscontract voor uw situatie bespreken?

Contacteer ons nu »

Vermeulen

Oude Molenstraat 144
9170 De Klinge
0484 11 39 69
info@koelingvermeulen.be

Op zoek naar airconditioning?

BV Koeling Vermeulen helpt u bij het werk omtrent uw airco! Of het nu gaat om een grote beurt, onderhoud, reparatie of de installatie van nieuwe airconditioning: Vermeulen staat voor u klaar!